S’është e mundur. Të gjithë kemi frikë ndaj diçkaje, me vet faktin që jemi qenie njerëzore të brishta dhe të ndikuara nga ambienti në të cilin jetojmë, shkruan lajmi.net

Në videon e mëposhtme ju mund t’u përgjigjeni pyetjeve që janë parashtruar, për të zbuluar kështu se cila është frika juaj më e madhe, të cilën ndoshta nuk e keni ditur më parë se ekziston. /Lajmi.net

.

albania.eu.com Reviewed by albania.eu.com on . Njihuni me frikën tuaj më të madhe! (Video) Njihuni me frikën tuaj më të madhe! (Video) Rating: 5.0
Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2017!