Si ka mundësi që një princ saudit të transportojë 80 skifterë? Blen bileta për një udhëtim normal me linjë ajrore.

Është kjo ajo që dëshmohet në këto foto. Duket se kjo gjë është diçka e zakonshme në Lindjen e Mesme për të marrë me vete zogjtë grabitqarë në avion.

Për këtë, kompanitë ajrore janë tërhequr nga ky lloj “biznesi”. Çdo skifter në vendin e tij, zotëron edhe një pasaportë individuale.

31 janar 2017 (gazeta-Shqip.com)

albania.eu.com Reviewed by albania.eu.com on . Pasagjerë specialë, sheiku dhe 80 skifterët e tij në avion Pasagjerë specialë, sheiku dhe 80 skifterët e tij në avion Rating: 5.0
Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2017!