Seriali që parashikoi vrasjen e ambasadorit rus dhe shpërthimin në Stamboll

Në serialin STV i transmetuar nga ana e kanalit televiziv SAMANYOL, që i përket organizatës terroriste FETO, në episodin 90 është treguar një skenë njëjtë me atë që ndodhi mbrëmë në klubin e natës në Stamboll.
Gjithashtu në episodin 89 është dhënë edhe skena e vrasjes së ambasadorit Rus.
Të dyja këto mund ti gjeni në Youtube, shkruan Shkupi-live

albania.eu.com Reviewed by albania.eu.com on . Seriali që parashikoi vrasjen e ambasadorit rus dhe shpërthimin në Stamboll Seriali që parashikoi vrasjen e ambasadorit rus dhe shpërthimin në Stamboll Rating: 5.0
Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2017!